Internet speeds

For non-Starport related topics

Moderator: Major

Post Reply
User avatar
Lookingglass
Posts: 115
Joined: Wed Dec 22, 2010 7:49 am
Location: In a Pepsi truck Doing the Dew.
Contact:

Internet speeds

Post by Lookingglass » Mon Sep 10, 2012 5:42 pm

Image

My new internet 1.1mbps download, thats insane compaired to my old internet. My old net I was LUCKY to get 650kbps download on a good day. a little after this pic my dl went up to 1.3mbps. The sad thing is the service Im using now is CHEAPER than my old internet.

duece
Posts: 2117
Joined: Fri Jul 14, 2006 11:39 am

Re: Internet speeds

Post by duece » Tue Sep 11, 2012 8:14 pm

I remember when I first downloaded starport through my neighbor's wifi it took 45 minutes. My packet loss used to hover around 25-50% :lol: .

User avatar
Dark.Cloud
Posts: 784
Joined: Tue Jan 06, 2009 2:52 am
Location: Charlotte, NC

Re: Internet speeds

Post by Dark.Cloud » Fri Oct 05, 2012 6:41 pm

Gimme a sec, Ill 1 up you :)

User avatar
Dark.Cloud
Posts: 784
Joined: Tue Jan 06, 2009 2:52 am
Location: Charlotte, NC

Re: Internet speeds

Post by Dark.Cloud » Fri Oct 05, 2012 6:48 pm

Image

I forgot the prt scr would take both monitors, but thats what I usually hit on my downloads, Ive gotten up to 4.8 before

Hold CTRl and scroll up and youll be able to see it better lol

duece
Posts: 2117
Joined: Fri Jul 14, 2006 11:39 am

Re: Internet speeds

Post by duece » Fri Oct 05, 2012 7:47 pm

Omg I want to meet a real Russian woman.

User avatar
Dark.Cloud
Posts: 784
Joined: Tue Jan 06, 2009 2:52 am
Location: Charlotte, NC

Re: Internet speeds

Post by Dark.Cloud » Fri Oct 05, 2012 11:06 pm

duece wrote:Omg I want to meet a real Russian woman.

Well then look no further! piratebay.org !!!

WaDoDem
Posts: 2
Joined: Mon Oct 15, 2012 11:35 am

Re: Internet speeds

Post by WaDoDem » Mon Oct 15, 2012 11:40 am

Ive got a 100mbit per sec download speed and 10mb upload.
So you could imagine i do quite well in downloads movies depending on the seed is done in probably less then 2-3min

But for some weird reason i get 150 miliseconds latency and my packet loss is at 100% most of the time..
Anyone have any idea how to fix this ?

Post Reply