[bug] cargo holds

Report bugs for Starport:GE

Moderators: Moleman, Kwijibo, Luna

Post Reply
User avatar
awmalzo
Posts: 1550
Joined: Fri Feb 16, 2007 8:32 pm
Location: 11th President all yours ;)

[bug] cargo holds

Post by awmalzo » Tue Dec 02, 2008 7:21 pm

all this happened on perma 4.

1) had 150 spice on me, docked in dock and came out, and it showed -150 cargoholds. [minus/negative]

2) died, went and bought a ceo ship. when I went to buy cargos it showed 0. I reloaded game and it fixed.

3) cargo holds dissepeared for a moment [ the right north box below the experience/reputation box]

User avatar
tekkamanblade
Posts: 660
Joined: Fri Sep 12, 2008 5:51 am
Location: preaching on a street corner near you

Post by tekkamanblade » Tue Dec 02, 2008 7:48 pm

yah my cargo hold display refuses to come out when i clicked the expand button.

lagkill
Posts: 243
Joined: Sat Dec 11, 2004 11:03 pm

- cargo holds

Post by lagkill » Wed Dec 03, 2008 5:53 pm

A new feature, it comes and goes, when you port and sell and buy stuff
You do not have to die to get it to reset.

In my experience it is a display report problem, I seem to be able to use the holds.

User avatar
Toonces
Site Admin
Posts: 1615
Joined: Mon Oct 04, 2004 10:23 am
Location: Beta Canum Venaticorum
Contact:

Re: - cargo holds

Post by Toonces » Wed Dec 03, 2008 8:34 pm

will be fixed next patch. hopefully there's a workaround in the meantime so you can open it and use it.

User avatar
milo
Posts: 844
Joined: Tue Dec 12, 2006 4:58 am
Location: wouldn't you like to know
Contact:

Post by milo » Thu Dec 04, 2008 8:31 pm

this happens when you log in and have cargo in your holds. the negative number will be proportional to the amount of cargo you have in your holds. to fix it jet all resources then it will work normally untill the next time you log in

Post Reply