F10 inside of a colony

Help for new users

Moderators: Moleman, Kwijibo, Luna, Major

Post Reply

Display Whole Planet By Pressing F10

Yes
16
59%
No
11
41%
 
Total votes: 27

ladeedawdeedaw
Posts: 32
Joined: Sun Sep 04, 2005 10:18 pm

F10 inside of a colony

Post by ladeedawdeedaw » Tue Nov 29, 2005 10:17 pm

I have noticed that the bottom F10 that brings up the mini galaxy map when in a system does nothing inside of a colony. I was thinking that if you press F10 it should bring up a mini map that shows the whole planet. This would help invaders like me to find the colony and save us time because we wont have to take out every piece of defense to find the colony. (I made a mistake this belongs in the engineering forum)

User avatar
MelkoR
Posts: 920
Joined: Fri Sep 23, 2005 4:05 pm
Location: Nu Aquarii
Contact:

Post by MelkoR » Tue Nov 29, 2005 11:27 pm

MelkoR wrote:THIS SHOULD BE IN ENGINEERING

Taiidan-Destroy

Post by Taiidan-Destroy » Wed Nov 30, 2005 11:06 pm

err sry i went bk on this 1 b4 it finished puting it on da site :(
Last edited by Taiidan-Destroy on Wed Nov 30, 2005 11:08 pm, edited 1 time in total.

Taiidan-Destroy

Post by Taiidan-Destroy » Wed Nov 30, 2005 11:07 pm

i say no bec if there's an npc or a player out side w8ing 2 attack us we can plote cource out of the system b4 we leave the dome makeing 4 a fast get away

(even tho i like 2 stand and fight but if there's more then 1 eat space dust)

User avatar
Emokid_07
Posts: 797
Joined: Thu Sep 15, 2005 6:04 pm
Location: Columbia, SC.
Contact:

Post by Emokid_07 » Thu Dec 01, 2005 12:56 am

U Drunk taiiden? :P

good idea man im all for it

User avatar
Starport's Ghost
Posts: 59
Joined: Sat Dec 03, 2005 6:35 am
Location: Solar System

Post by Starport's Ghost » Sat Dec 03, 2005 7:10 am

Ummm, I'm an invader myself, but not seeing planet layouts is not a problem for me...Mainly because I know all the planet maps :P. So I don't know why Toonces should make invading any easier than it is now. If we start invading from outer space, why can't we land next to the biodome then? Why can't we just drop a nuke on the colony itself? Nope, bad idea.

User avatar
Roe
Posts: 333
Joined: Fri Oct 21, 2005 3:44 pm
Location: NY
Contact:

Post by Roe » Sat Dec 03, 2005 3:48 pm

I agree with pretty much everything Startport's Ghost said above.

User avatar
Starport's Ghost
Posts: 59
Joined: Sat Dec 03, 2005 6:35 am
Location: Solar System

Post by Starport's Ghost » Wed Dec 07, 2005 3:28 pm

<shakes hands>

Thanks Roe :)

User avatar
Emokid_07
Posts: 797
Joined: Thu Sep 15, 2005 6:04 pm
Location: Columbia, SC.
Contact:

Post by Emokid_07 » Wed Dec 07, 2005 11:18 pm

Wait, i thought you meant display your own colony(for lazy asses like me)
but displaying OPPOSING peoples colony just makes invading so easy to plan out, with doing no work, or, hardly any, whatsoever, so take my vote back, hell no its dumb.

User avatar
Vulshock
Posts: 2
Joined: Sun May 07, 2006 8:21 pm

Post by Vulshock » Tue May 09, 2006 8:36 pm

agreed

User avatar
MadAce
Posts: 4279
Joined: Fri Oct 08, 2004 6:12 pm

Post by MadAce » Tue May 09, 2006 8:39 pm

Welcome to the forums!

RedLeader

Post by RedLeader » Tue May 09, 2006 8:39 pm

Why the hell did you revive this thread?

User avatar
MadAce
Posts: 4279
Joined: Fri Oct 08, 2004 6:12 pm

Post by MadAce » Tue May 09, 2006 8:48 pm

Vulshock did.

User avatar
Emokid_07
Posts: 797
Joined: Thu Sep 15, 2005 6:04 pm
Location: Columbia, SC.
Contact:

Post by Emokid_07 » Tue May 09, 2006 9:04 pm

FOR THE LOVE OF GOD DON'T EVER BRING UP TOPICS THAT ARE LONG FORGOTTEN!!!!!!!!ESPECIALLY THIS LONG FORGOTTEN!!!!!!!!!


Thanks.

User avatar
MadAce
Posts: 4279
Joined: Fri Oct 08, 2004 6:12 pm

Post by MadAce » Tue May 09, 2006 9:22 pm

Emo, be friendly please.

User avatar
Emokid_07
Posts: 797
Joined: Thu Sep 15, 2005 6:04 pm
Location: Columbia, SC.
Contact:

Post by Emokid_07 » Tue May 09, 2006 9:52 pm

Sorry, it's just that and double posting gets on my nerves...

Relentless
Posts: 1371
Joined: Tue Jun 14, 2005 12:59 am
Location: Admiral - Gunboat Federation

Post by Relentless » Tue May 09, 2006 10:41 pm

MadAce wrote:Vulshock did.
Why did you automaticly defend yourself? I never saw Emo address you :lol:

User avatar
MadAce
Posts: 4279
Joined: Fri Oct 08, 2004 6:12 pm

Post by MadAce » Tue May 09, 2006 10:47 pm

You trained me well, to be on my guard on forums.

BTW, you know the smallest codec?

User avatar
Maniacus
Posts: 1091
Joined: Tue Jan 17, 2006 11:46 am
Location: Just North of the Abyss
Contact:

Post by Maniacus » Mon May 22, 2006 3:21 am

I like this idea, Also it really should be moved to the right section.

I get frustrated myself trying to locate colonies on planets.

another advantage to this would be in allowing the owner of a colony to inspect their defences from the dome without flying in range to see if they've been disturbed.

Post Reply