Windowed Mode

Help for new users

Moderators: Moleman, Kwijibo, Luna, Major

Post Reply
gungnir23
Posts: 4
Joined: Sat Nov 29, 2008 6:57 pm

Windowed Mode

Post by gungnir23 » Sat Nov 29, 2008 7:05 pm

I just created my account, but when I switch to full screen, the game will not work. The servers are never located. However, when I leave the game on windowed mode, it works, but I just can't see enough to actually play. Any advice?
Thanks!

gungnir23
Posts: 4
Joined: Sat Nov 29, 2008 6:57 pm

Post by gungnir23 » Sat Nov 29, 2008 7:57 pm

I just wanted to add that I used to play this game a year or two ago, and it worked fine on full screen then. Maybe this problem has something to do with the patches?

User avatar
master3bs
Posts: 373
Joined: Mon Aug 21, 2006 2:53 pm
Location: Somewhere outside of UN Space

Post by master3bs » Fri Dec 05, 2008 5:42 pm

What is the minimum resolution for windowed mode to work?

User avatar
feenix
Posts: 1243
Joined: Wed Dec 19, 2007 9:17 pm
Location: Join the SGE community in TeamSpeak, url: ygss.dyndns.org
Contact:

Post by feenix » Fri Dec 05, 2008 8:21 pm

1200x something

User avatar
KG
Posts: 281
Joined: Thu Jul 03, 2008 12:19 am

Post by KG » Fri Dec 05, 2008 10:24 pm

master3bs wrote:What is the minimum resolution for windowed mode to work?
Minimum y-resolution required to run is 768, but you need a monitor with more than 800 to run in windowed mode. Most laptops don't support this.

KG

User avatar
tekkamanblade
Posts: 660
Joined: Fri Sep 12, 2008 5:51 am
Location: preaching on a street corner near you

Post by tekkamanblade » Sat Dec 13, 2008 5:18 am

mine does.

User avatar
KG
Posts: 281
Joined: Thu Jul 03, 2008 12:19 am

Post by KG » Sun Dec 14, 2008 5:18 am

tekkamanblade wrote:mine does.
Lucky you. :P What kind do you have?

KG

User avatar
milo
Posts: 844
Joined: Tue Dec 12, 2006 4:58 am
Location: wouldn't you like to know
Contact:

Post by milo » Sun Dec 14, 2008 6:03 pm

What is the minimum resolution for windowed mode to work?
1024x768 i think

Post Reply